Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
0
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
05 Sep 2024

Welke ingrediënten worden gebruikt in Valmont producten en wat doen ze?

Valmont is een Zwitsers merk dat wereldwijd wordt erkend voor zijn luxueuze en effectieve huidverzorgingsproducten. Het geheim achter hun succes? Een unieke combinatie van wetenschap, natuur en hoogwaardige ingrediënten die samen zorgen voor een stralende, gezonde huid. In dit blog duiken we dieper in de bijzondere ingrediënten die Valmont gebruikt en hoe ze bijdragen aan de uitzonderlijke werking van hun producten.

Aloe Vera

Aloe vera staat bekend om zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen. Het helpt de huid te kalmeren, irritaties te verminderen en bevordert de genezing van kleine wondjes. Valmont maakt gebruik van aloe vera om de huid intensief te hydrateren en te verzachten, wat resulteert in een kalme, soepele huid.

Bekijk Valmont producten met Aloe Vera

Collageen

Collageen is een essentieel eiwit dat zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, wat kan leiden tot rimpels en een slappere huid. Valmont maakt gebruik van oplosbaar collageen in hun producten om de huid te verstevigen, hydrateren en fijne lijntjes te verminderen. Dit zorgt voor een zichtbaar jongere en vollere huid.

Bekijk Valmont producten met Collageen

DNA en RNA

Valmont is een pionier in het gebruik van moleculair biologie in huidverzorging. Hun producten bevatten DNA en RNA, krachtige moleculen die essentieel zijn voor de regeneratie van huidcellen. DNA helpt de huid te herstellen en te beschermen tegen schade door vrije radicalen, terwijl RNA de celvernieuwing stimuleert. Samen zorgen deze moleculen ervoor dat de huid er jonger, steviger en gezonder uitziet.

Bekijk Valmont producten met DNA & RNA

Essentiële Oliën

Essentiële oliën spelen een grote rol in de huidverzorgingsproducten van Valmont. Deze oliën, gewonnen uit planten, hebben verschillende voordelen, afhankelijk van hun oorsprong. Zo kan bijvoorbeeld rozenolie helpen bij het verzachten van de huid en het verminderen van roodheid, terwijl lavendelolie kalmeert en ontspant. Essentiële oliën zijn niet alleen een weldaad voor de huid, maar zorgen ook voor een heerlijke geurbeleving.

Bekijk Valmont producten met Essentiële Oliën

Gletsjerwater

Een van de meest iconische ingrediënten van Valmont is Gletsjerwater. Dit zuivere water is afkomstig uit de Zwitserse Alpen en staat bekend om zijn rijke mineraalgehalte. Gletsjerwater helpt de huid te hydrateren en te verfrissen, terwijl het de natuurlijke barrièrefunctie versterkt. Het gebruik van gletsjerwater zorgt ervoor dat de huid soepel en gehydrateerd blijft, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Bekijk Valmont producten met Gletsjerwater

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een superster in de wereld van huidverzorging vanwege zijn ongeëvenaarde vermogen om vocht vast te houden. Het kan tot wel 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden, wat betekent dat het de huid intensief hydrateert en opvult. Valmont gebruikt hyaluronzuur om de huid diep te hydrateren, wat resulteert in een vollere, gladdere huid met minder zichtbare lijntjes.

Bekijk Valmont producten met Hyaluronzuur

Niacinamide

Niacinamide, ook wel bekend als vitamine B3, is een veelzijdig ingrediënt dat tal van voordelen biedt voor de huid. Het helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de elasticiteit en het egaliseren van de huidtint. Bovendien versterkt niacinamide de huidbarrière, waardoor de huid beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. In Valmont-producten werkt het synergetisch met andere actieve ingrediënten om de algehele gezondheid van de huid te verbeteren.

Bekijk Valmont producten met Niacinamide

Peptiden

Peptiden zijn kleine eiwitmoleculen die de huid stimuleren om collageen en elastine aan te maken. Ze helpen bij het verminderen van rimpels, het verbeteren van de elasticiteit en het bevorderen van een jonger ogende huid. Valmont gebruikt peptiden om de huid te verstevigen en de tekenen van veroudering tegen te gaan, waardoor de huid er gladder en stralender uitziet.

Bekijk Valmont producten met Peptiden

Retinol Soorten

Retinol, een vorm van vitamine A, is een krachtig ingrediënt voor anti-aging en huidvernieuwing. Valmont gebruikt verschillende soorten retinol die de celvernieuwing versnellen, de collageenproductie stimuleren en de textuur van de huid verbeteren. Hierdoor worden fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken verminderd voor een gladde, jeugdige teint.

Bekijk Valmont producten met Retinol Soorten

SPF (Sun Protection Factor)

Een SPF beschermt uw huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling van de zon. Valmont gebruikt zowel fysische als chemische filters in hun producten om de huid te beschermen tegen zowel UV-A als UV-B stralen. Dit helpt niet alleen om verbranding te voorkomen, maar beschermt ook tegen vroegtijdige huidveroudering en andere schadelijke effecten van de zon.

Bekijk Valmont producten met SPF

Stamcellen

Stamcellen in huidverzorging zijn bekend om hun vermogen om de huid te regenereren en te vernieuwen. Valmont gebruikt plantenstamcellen in hun producten om de huid te herstellen, tekenen van veroudering tegen te gaan en een jeugdige uitstraling te behouden. Deze stamcellen bevorderen de celvernieuwing en helpen de huid er fris en levendig uit te zien.

Bekijk Valmont producten met Stamcellen

Vitamine C

Vitamine C is een krachtige antioxidant die de huid helpt te beschermen tegen schade door vrije radicalen en vroegtijdige veroudering. Daarnaast stimuleert het de collageenproductie, wat bijdraagt aan een stevigere huid. Valmont maakt gebruik van gestabiliseerde vormen van vitamine C in hun producten, wat zorgt voor een helderdere teint en een egalere huidtextuur.

Bekijk Valmont producten met Vitamine C

Vitamine E

Vitamine E is een vetoplosbare antioxidant die helpt bij het beschermen van de huid tegen schade door UV-straling en vrije radicalen. Het staat ook bekend om zijn hydraterende eigenschappen, wat het een ideaal ingrediënt maakt voor het verzachten en kalmeren van de huid. In combinatie met andere antioxidanten in Valmont-producten, versterkt vitamine E de algehele huidbescherming en -verzorging.

Bekijk Valmont producten met Vitamine E

Zuren (AHA, BHA, PHA)

Zuren zoals AHA (Alpha Hydroxy Acid), BHA (Beta Hydroxy Acid) en PHA (Poly Hydroxy Acid) worden gebruikt om de huid te exfoliëren, dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren. Valmont maakt gebruik van deze zuren om de huid te vernieuwen, waardoor een gladde, stralende huid ontstaat. AHA’s werken op het huidoppervlak om een heldere teint te bevorderen, BHA’s dringen door in de poriën om onzuiverheden te verminderen, en PHA’s bieden milde exfoliatie voor de gevoelige huid.

Bekijk Valmont producten met Zuren

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter